داستان درباره جینو دیکمپو، سرآشپز معروف ایتالیایی، است که به جنوب ایتالیا، یعنی مناطق پولیا و باسیلیکاتا، سفر میکنه تا رازهای آشپزی کمتر شناختهشده این مناطق رو کشف کنه. این سریال شش قسمتی جینو رو دنبال میکنه که از بندر مستحکم گالیپولی تا منطقه کوهستانی پولینو سفر میکنه و غذاهای سنتی مثل نون معروف ماترا، اورکیته با سس کدو و لامپاسیونی سرخشده رو یاد میگیره. جینو تو ماترا با یه مادربزرگ 86 ساله آشنا میشه که دستور پختهای قدیمی رو بهش یاد میده، تو باری با ریکشا میگرده و فرهنگ خیابونی و گویش محلی رو میبینه، و تو سالنتو با وسپا غذاهای دریایی تست میکنه. این مناطق که تحت تأثیر یونانیهای باستان، بیزانسیها و اسپانیاییها بودن، پر از تاریخ و فرهنگن و جینو با طنز و عشق به غذا، این گنجهای پنهان رو نشون میده.
دیدگاهها