داستان درباره جینو دیکمپو، سرآشپز معروف ایتالیایی، است که به زادگاهش ایتالیا برمیگرده تا از “ماماها” یا مادران ایتالیایی یاد بگیره. تو این سفر آشپزی شخصی، جینو از شمال تا جنوب ایتالیا، از ناپل و فلورانس تا بولونیا، سفر میکنه تا غذاهای محلی رو از خانوادهها و زنان قدرتمندشون یاد بگیره. سریال از زادگاه جینو، توره دل گرکو در ناپل، شروع میشه، جایی که مادربزرگش فلورا و مادرش آلبا بهش آشپزی یاد دادن. جینو با خالههاش لینا و ریتا و برادرزادهاش مارتینا دوباره جمع میشه و غذاهایی مثل پاستا آلا جنووزه، استیک فیورنتینا و صدف با لینگوئینی درست میکنه. تو پروچیدا، توسکانی و امیلیا رومانیا، با زنانی ملاقات میکنه که غذاهای سنتی و خلاقانه رو بهش نشون میدن، از پارمیجانای بادمجان مدرن تا برگر مورتادلا با رلیش پیاز قرمز. این سریال شش قسمتی پر از طنز، داستانهای خانوادگی و غذاهای خوشمزهست که فرهنگ آشپزی ایتالیایی و نقش زنان تو حفظش رو جشن میگیره.
دیدگاهها