مستند پنج پرده در باب غذای ایرانی + نقد

 این فیلم در پنج اپیزود درباره‌ پنج نوع غذای ایرانی در هر اپیزود سعی می‌کند همراه کاراکتر‌ها و با استفاده از منابع آرشیوی و فضای موسیقایی به بخش‌هایی از پس زمینه‌های فرهنگی آن غذا در ایران نزدیک شود. بنا بر این گزارش سپیده ابطحی پیش از این درباره‌ موضوع این مستند گفته بود: خوراک‌ها و فرهنگ غذایی هر جامعه‌ای می‌تواند شیوه‌های رفتاری، باور‌ها و پنداشت‌ها و انگاره‌های دینی ـ مذهبی مردم را بازگو کند. فرهنگ غذایی ایرانیان چیزی فرا‌تر از پخت و ترکیب انواع مواد غذایی است.

ورود به سایت اصلی

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *