از تولید تا مزه با دوبله فارسی – چیزبرگر و سیب‌زمینی سرخ کرده ‌

توضیحات : از چیزبرگر و سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده گرفته تا غذاهای فوریِ مکزیکی یا چینی. برنامه‌ ی فناوری غذا به مجری‌ گری بابی بوگنار، یکی از چهره‌های کهنه ‌کار صنایع غذایی، به گوشه و کنار دنیا سفر کرده و ما رو با رازهای غذاهای مورد علاقه ‌مون آشنا می‌کنه .
اون در این مسیر، دنیای پنهان در ورای هر لقمه رو آشکار کرده، ما رو با تاریخچه ‌ی شگفت ‌انگیز غذاها آشنا کرده و از نزدیک نشون ‌مون می‌ده که مواد اولیه چطور تهیه می‌شن، در کنار هم قرار می‌گیرن و غذاهایی رو بوجود میارن که همه‌ ما دوست ‌شون داریم.
بوگنار در تمام طول عمرش با غذا و در کنار غذا زندگی کرده و در برنامه‌ ی تکنولوژی غذا با سر زدن به گوشه و کنار آمریکا، به دنبال منشأ و رازهای تولید غذاهای مورد علاقه‌ ی ما می‌گرده.
آیا تا بحال فکر کردین که چطور سس سویا رو در اون پاکت ‌های کوچک می‌ریزن یا اینکه جعبه‌ های پیتزا از کجا اومدن؟ پس آماده باشید تا با هم به سفری به دور دنیا بریم و ببینیم مواد اولیه از گوشه و کنار دنیا چطور در کنار هم قرار می‌گیرن تا غذاهای ما رو بوجود بیارن.

ورود به سایت اصلی

نقد و بررسی

مستند “تکنولوژی غذا” با مجری چهره‌های کهنه کار صنایع غذایی، بابی بوگنار، به تاریخچه و فرایندهای تهیه غذاهای مختلف می‌پردازد. این مستند به ما فرصت می‌دهد تا با رازهای تهیه و منشأ غذاهای مورد علاقه‌مان آشنا شویم. همچنین، ما را به یک سفری به دور دنیا می‌برد تا مواد اولیه‌ای که از گوشه و کنار دنیا جمع آوری می‌شوند را ببینیم و بفهمیم که چگونه به هم می‌رسند تا غذاهایی که ما از آن‌ها لذت می‌بریم، بوجود آیند. این مستند با نگاهی عمیق به داستان و ریشه‌ی غذاها، علاقه‌مندان به آشپزی و فرایندهای تهیه غذا را به خود جلب می‌کند و اطلاعات جالبی را در این زمینه به ما ارائه می‌دهد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *