از تولید تا مزه با دوبله فارسی – غذا و بیسبال

توضیحات : از چیزبرگر و سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده گرفته تا غذاهای فوریِ مکزیکی یا چینی. برنامه‌ ی فناوری غذا به مجری‌ گری بابی بوگنار، یکی از چهره‌های کهنه ‌کار صنایع غذایی، به گوشه و کنار دنیا سفر کرده و ما رو با رازهای غذاهای مورد علاقه ‌مون آشنا می‌کنه .
اون در این مسیر، دنیای پنهان در ورای هر لقمه رو آشکار کرده، ما رو با تاریخچه ‌ی شگفت ‌انگیز غذاها آشنا کرده و از نزدیک نشون ‌مون می‌ده که مواد اولیه چطور تهیه می‌شن، در کنار هم قرار می‌گیرن و غذاهایی رو بوجود میارن که همه‌ ما دوست ‌شون داریم.
بوگنار در تمام طول عمرش با غذا و در کنار غذا زندگی کرده و در برنامه‌ ی تکنولوژی غذا با سر زدن به گوشه و کنار آمریکا، به دنبال منشأ و رازهای تولید غذاهای مورد علاقه‌ ی ما می‌گرده.
آیا تا بحال فکر کردین که چطور سس سویا رو در اون پاکت ‌های کوچک می‌ریزن یا اینکه جعبه‌ های پیتزا از کجا اومدن؟ پس آماده باشید تا با هم به سفری به دور دنیا بریم و ببینیم مواد اولیه از گوشه و کنار دنیا چطور در کنار هم قرار می‌گیرن تا غذاهای ما رو بوجود بیارن.

ورود به سایت اصلی

نقد و بررسی

مستند تکنولوژی غذا به مجری گری بابی بوگنار، یکی از تجربه‌یافته‌ترین صنایع غذایی، در سفری به دور دنیا می‌روید تا ما را با رازهای تهیه و تاریخچه‌ی غذاهای مورد علاقه‌مان آشنا کند. این مستند به ما نشان می‌دهد که چگونه مواد اولیه از گوشه و کنار جهان تولید می‌شوند و در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا غذاهایی که ما دوست داریم را بسازند. این برنامه تلویزیونی قدرتمند نه تنها از لحاظ تفریحی جذاب است، بلکه آموزنده نیز است که ما را با دنیای پنهان در ورای هر لقمه‌ی غذا آشنا می‌کند. این مستند ترکیبی از تفریح و آموزش است که با استفاده از فناوری و تکنولوژی نمایش می‌دهد که چگونه غذاهای ما تهیه می‌شوند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *