از تولید تا مزه با دوبله فارسی – صبحانه

توضیحات : از چیزبرگر و سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده گرفته تا غذاهای فوریِ مکزیکی یا چینی. برنامه‌ ی فناوری غذا به مجری‌ گری بابی بوگنار، یکی از چهره‌های کهنه ‌کار صنایع غذایی، به گوشه و کنار دنیا سفر کرده و ما رو با رازهای غذاهای مورد علاقه ‌مون آشنا می‌کنه .
اون در این مسیر، دنیای پنهان در ورای هر لقمه رو آشکار کرده، ما رو با تاریخچه ‌ی شگفت ‌انگیز غذاها آشنا کرده و از نزدیک نشون ‌مون می‌ده که مواد اولیه چطور تهیه می‌شن، در کنار هم قرار می‌گیرن و غذاهایی رو بوجود میارن که همه‌ ما دوست ‌شون داریم.
بوگنار در تمام طول عمرش با غذا و در کنار غذا زندگی کرده و در برنامه‌ ی تکنولوژی غذا با سر زدن به گوشه و کنار آمریکا، به دنبال منشأ و رازهای تولید غذاهای مورد علاقه‌ ی ما می‌گرده.
آیا تا بحال فکر کردین که چطور سس سویا رو در اون پاکت ‌های کوچک می‌ریزن یا اینکه جعبه‌ های پیتزا از کجا اومدن؟ پس آماده باشید تا با هم به سفری به دور دنیا بریم و ببینیم مواد اولیه از گوشه و کنار دنیا چطور در کنار هم قرار می‌گیرن تا غذاهای ما رو بوجود بیارن.

ورود به سایت اصلی

نقد و بررسی

مستند فناوری غذا به مجری گری بابی بوگنار، یکی از تجربه‌ی کاری صنایع غذایی، می‌پردازد که به سفرهایی به سراسر دنیا می‌رود و رازهای تهیه‌ی غذاهای محبوب ما را فاش می‌کند. این مستند ارتباط نزدیک بین مواد اولیه‌ی مختلف و تولید غذاهای مورد علاقه‌ی ما را نشان می‌دهد و اطلاعات جالبی راجع به تاریخچه‌ی این غذاها ارائه می‌دهد. برنامه به نحوی طراحی شده که تازه‌هایی را در مورد نحوه‌ی تولید غذاها و تهیه مواد اولیه ارائه می‌دهد که ممکن است به آنها فکر نکرده باشیم. مستند فناوری غذا با محتوای جذاب و اطلاعات مفیدی که ارائه می‌دهد، برای علاقمندان به آشپزی و تهیه‌ی غذاها، تجربه‌ی مهیجی است که نباید از دست داد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *