از تولید تا مزه با دوبله فارسی – بوفه های غذا

توضیحات : از چیزبرگر و سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده گرفته تا غذاهای فوریِ مکزیکی یا چینی. برنامه‌ ی فناوری غذا به مجری‌ گری بابی بوگنار، یکی از چهره‌های کهنه ‌کار صنایع غذایی، به گوشه و کنار دنیا سفر کرده و ما رو با رازهای غذاهای مورد علاقه ‌مون آشنا می‌کنه .
اون در این مسیر، دنیای پنهان در ورای هر لقمه رو آشکار کرده، ما رو با تاریخچه ‌ی شگفت ‌انگیز غذاها آشنا کرده و از نزدیک نشون ‌مون می‌ده که مواد اولیه چطور تهیه می‌شن، در کنار هم قرار می‌گیرن و غذاهایی رو بوجود میارن که همه‌ ما دوست ‌شون داریم.
بوگنار در تمام طول عمرش با غذا و در کنار غذا زندگی کرده و در برنامه‌ ی تکنولوژی غذا با سر زدن به گوشه و کنار آمریکا، به دنبال منشأ و رازهای تولید غذاهای مورد علاقه‌ ی ما می‌گرده.
آیا تا بحال فکر کردین که چطور سس سویا رو در اون پاکت ‌های کوچک می‌ریزن یا اینکه جعبه‌ های پیتزا از کجا اومدن؟ پس آماده باشید تا با هم به سفری به دور دنیا بریم و ببینیم مواد اولیه از گوشه و کنار دنیا چطور در کنار هم قرار می‌گیرن تا غذاهای ما رو بوجود بیارن.

ورود به سایت اصلی

نقد و بررسی

مستند “از تولید تا مزه” به ما فرصت می‌دهد تا به یک سفر جذاب و پرماجرا در دنیای غذاهای مورد علاقه‌مان برویم. بابی بوگنار، مجری مستند، به طور جذابی ما را با تاریخچه و منشأ غذاهای مختلف آشنا می‌کند و ما را با فرایند تهیه این غذاها، از تهیه مواد اولیه تا تولید نهایی، آشنا می‌سازد. وی در این مسیر به دنبال رازهای این غذاها می‌گردد و به ما نشان می‌دهد که چگونه مواد مختلف از سراسر دنیا در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا این غذاها به وجود بیایند. این مستند نه تنها به ما نشان می‌دهد که چگونه غذاها تهیه می‌شوند، بلکه ما را با قسمت‌های پنهان و شگفت‌انگیز این فرآیند آشنا می‌کند. اگر شما هم علاقه‌مند به غذاها و فرآیند تولید آنها هستید، حتما این مستند را تماشا کنید و از دیدن تجربه‌ی مستند جذاب “از تولید تا مزه” لذت ببرید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *