از تولید تا مزه با دوبله فارسی – آشپزی ایالت‌‌های جنوبی ‌

توضیحات : از چیزبرگر و سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده گرفته تا غذاهای فوریِ مکزیکی یا چینی. برنامه‌ ی فناوری غذا به مجری‌ گری بابی بوگنار، یکی از چهره‌های کهنه ‌کار صنایع غذایی، به گوشه و کنار دنیا سفر کرده و ما رو با رازهای غذاهای مورد علاقه ‌مون آشنا می‌کنه .
اون در این مسیر، دنیای پنهان در ورای هر لقمه رو آشکار کرده، ما رو با تاریخچه ‌ی شگفت ‌انگیز غذاها آشنا کرده و از نزدیک نشون ‌مون می‌ده که مواد اولیه چطور تهیه می‌شن، در کنار هم قرار می‌گیرن و غذاهایی رو بوجود میارن که همه‌ ما دوست ‌شون داریم.
بوگنار در تمام طول عمرش با غذا و در کنار غذا زندگی کرده و در برنامه‌ ی تکنولوژی غذا با سر زدن به گوشه و کنار آمریکا، به دنبال منشأ و رازهای تولید غذاهای مورد علاقه‌ ی ما می‌گرده.
آیا تا بحال فکر کردین که چطور سس سویا رو در اون پاکت ‌های کوچک می‌ریزن یا اینکه جعبه‌ های پیتزا از کجا اومدن؟ پس آماده باشید تا با هم به سفری به دور دنیا بریم و ببینیم مواد اولیه از گوشه و کنار دنیا چطور در کنار هم قرار می‌گیرن تا غذاهای ما رو بوجود بیارن.

ورود به سایت اصلی

نقد و بررسی

مستندی که در این مطلب معرفی شده است، به نام “تکنولوژی غذا” است. این مستند به ماجراجویی مجری برنامه، بابی بوگنار، که یکی از تجربه‌کاران صنایع غذایی است، در سراسر دنیا می‌پردازد. در این مستند، بوگنار به تحقیقاتش پیرامون منشأ و تولید غذاهای مختلف می پردازد و تاریخچه‌ی آنها را بررسی می‌کند. او تلاش می کند تا سرنخ‌های مربوط به تهیه و تولید غذاهای مورد علاقه ما را کشف کند.
این مستند به مخاطبان خود این فرصت را می‌دهد تا به نزدیکی با مواد اولیه‌ی غذاها و نحوه‌ی تهیه آنها بپردازند. از این رو، با توجه به موضوع جذاب و پرکشش این مستند، می‌توان آن را پیشنهاد کرد و در کنار تفرج، اطلاعات مفیدی از جنبه‌های مختلف صنعت غذا می‌توانست ارائه کند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *